In balans? Burn-out preventie!

Verwacht wordt dat 1 op de 4 mensen tegen 2020 zal te maken hebben met mentale gezondheidsproblemen waarvan depressie en burn-out de belangrijkste stijgers zijn. (bron: WHO)

Lagere productiviteit, verhoogd absenteïsme, demotivatie van de medewerkers, … zijn een gevolg van onder andere psychosociale problemen binnen bedrijven.

Ik geloof heel sterk dat persoonlijke groei van zowel de leidinggevende, als van hun medewerkers, bedrijven verder kan doen groeien.

Het is dan ook de moeite waard om preventief actie te ondernemen en inzicht te krijgen in je eigen functioneren. Je bewust worden van  je gedachten en patronen waarin je komt vast te zitten zodat je verder kan groeien.

 

In deze workshop zet je een eerste stap in het bewust worden van jouw balans:

- Je krijgt inzicht in de oorzaken en symptomen van burn-out

- Je wordt je bewust van je gewoonte-denken, automatische piloot

- Je leert omgaan met stressoren

- Leren zorgen voor je energiebalans

- Je leert je bewust worden van je grenzen

- Je krijgt terug contact met eigen behoeftes en verlangens en zet die ook om naar daadkracht.

werkwijze

Ik werk ervaringsgericht (weg van het louter rationele). Ik laat je ervaren hoe het zit met jouw balans. Op welke vlakken jij uit balans gaat en hoe je de balans terug kunt vinden met gerichte actiepunten.

 

Na de workshop worden de persoonlijke noden en behoeftes in kaart gebracht, alsook de noden binnen de organisatie. Vanuit deze behoeftes kunnen we een traject op maat verder uitwerken.

Inschrijven