Steeds meer mensen zijn op zoek naarrichting in hun leven en carrière.

 

Wat wil ik echt?

Wat zijn mijn valkuilen en competenties?

Wat vind ik leuk?

Wat drijft mij?

Welke waarden vind ik belangrijk?

 

Als Coach bied ik ervaringsmogelijkheden aan om zo te komen tot bewustwording en zelfinzicht. Wie ben ik? Wat wil ik? Waar wil ik naartoe? Zelfkennis is de basis van persoonlijke ontwikkeling.

Bij Balance Coaching ga ik verder dan het resumeren van je kerncompetenties en verlangens om zo tot een POP (Persoonlijk Ontwikkelings Plan) te komen. Ik vind het belangrijk om ook aandacht te hebben voor de diepere lagen van loopbaanvragen.

Dit doe ik via ervaringsgerichte methodieken. Op die manier kom je in contact met verschillende delen van jezelf waar je je tot voor kort niet echt bewust van was, maar die wel een rol spelen in je denken, voelen en handelen. Het is belangrijk om ook die onbewuste lagen mee te nemen in de coaching. Zo kom je tot duurzame verandering en word je je bewust van het loopbaanpad dat in deze fase van je leven echt bij jou past.

Eén van de grootste bronnen van stress op het werk is een gebrek aan zingeving. We gaan samen op zoek naar jouw basisprincipes, jouw waarden en normen van waaruit je wil leven en werken.

 

Tijdens het coachingsproces is het nemen van eigen verantwoordelijkheid zo belangrijk. Je bent zelf verantwoordelijk om te gaan experimenteren met je nieuw gedrag en actiepunten om zo je doelen te bereiken.

Inschrijven